Oferta zilei

Newsletter

Livrare

Transport Gratuit pentru comenzi de 100 lei + TVA ( 120 lei - TVA inclus ) in limita a 10kg si in limita retelei curierului. Livrarile in afara retelei sunt facturate si suportate de beneficiar.

Romleas prin furnizorii sai garanteaza o livrare prompta si sigura a produselor. Livram prin reteaua Fan Courier sau Nemo Curier produse in toate localitatile din Romania. Pentru destinatiile din afara Romaniei oferim libertatea de a alege modalitatea de transport, iar costurile de livrare sunt suportate de catre destinatar.

Dupa expedierea produselor, primesti un email cu detalii despre:

  •         livrarea produselor
  •         numarul de identificare al coletului (AWB)
  •         numele curierului cu care a fost trimis.

Poti accesa astfel in orice moment website-ul firmei de curierat pentru a urmari comanda in timp real.

Toate comenzile peste 100 lei + TVA beneficiaza de transport gratuit in reteaua Fan Curier (click aici pentru a vizualiza reteaua).

Romleas organizeaza promotii periodice prin care acorda transport gratuit pe perioade limitate de timp. Verificati periodic promotiile sau inscrieti-va la newsletter pentru a fi informat in mod automat.


Expedierea:  

Comenzile confirmate sunt procesate si expediate in 48 de ore. 

In localitatile din Romania unde exista sedii Fan Courier sau Nemo Curier, coletul ajunge in 24 de ore din momentul expedierii. Totusi, ca exceptie, in regiunile Moldova si Dobrogea coletul ajunge in maxim 48 de ore.

In cazul platilor prin virament bancar, livrarea decurge din momentul confirmarii in contul Romleas a platii contravalorii facturii proforme.

Pentru produsele care se intorc in service in perioada de garantie datorita unor probleme legate de transport, costul returnarii este suportat de catre Romleas SRL


Returnare 

Daca nu esti multumit de produsul achizitionat, iti oferim posibilitatea de a-l schimba, in termen de 60 de zile de la data achizitiei. Costurile asociate returnarii produsului sunt acoperite de client. In cazul in care produsele sunt returnate din cauze legate de transport, Romleas ofera transport gratuit, alaturi de inlocuirea produsului.

Romleas SRL © 2018

Contact form

Locația noastră

CF RO 5277445
J05/766/1994
B-dul Stefan cel Mare nr. 126b, bl. AN60, ap. 23
CP 410397, Oradea, Bihor, Romania
Banca: ING Bank
IBAN: RO37INGB0000999901432353

0756 439 365

Nonstop